Ulf Johansson

Man kanske får befälet över puttiflånkorvarna

Ulf Johansson – outfluencer | 12/8 - 2021

Har haft en tid som jag inte varit på topphumör på grund av Gotsies situation och när jag dessutom fick ryggskott så tackade jag ja till en båttur ut i skärgården några dagar, jag mönstrar på ikväll, vi har packat båten och tar nu en aftersail, nej en aftermotorbåt, på tavolino.
Imorgon bär det av, till havs! Eller till någon brygga. Jag har rykte om mig att vara världens sämsta besättningsman, det är inte bara en gång som jag snubblat på rep och skit och ramlat i vattnet, när vi har lagt till så har jag bundits fast på någon säker plats, ungefär som Karl Stranne i ”Briggen Bluebird of Hull”
Har ofta kommandot över puttiflånkorvarna, men även det jobbet har jag blivit av med.
Men jag ska överraska den här gången! Exakt på vilket sätt vet jag inte, men jag har lärt mig lite sjömanstermer som: akta så att inte bogen faller ut! Jag går ner och matar kölsvinet, eller: jag fikar vid fribordet längst bak och håller koll så att inte gasten kölhalar loggen! Jag vet redan nu att kaptenen kommer bli imponerad! Man kanske får befälet över puttiflånkorvarna igen?
Sjörapport kommer!
#outfluenser
#ryttaretillhavs
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här