Man måste inte bemöta dumheter med dumheter

Ulf Johansson – outfluencer | 30/11 - 2022

Febern ger sig inte.
I väntan på det så plöjer jag nyheter på nätet, tittar på tv och läser böcker, fastnade idag för en presskonferens där en amerikansk fotbollsspelare blev påhoppad av en iransk journalist och svarade så otroligt bra! Att bemöta mördares utsända journalister på det sättet är så snyggt. Det där ska jag lära mig istället för att gå in i fight vid konflikter, man måste inte bemöta dumheter med dumheter..
Men med lite eftertanke så funkar det nog inte för mig, jag reagerar instinktivt när något händer som är fel, skulle aldrig kunna vara så lugn och saklig.
Men Tyler Adams är en förebild och ett slag i ansiktet på dumheten som diktaturer står för!
#outfluenser
#föredömenblandidrottare
#mustangsaddlery
#protequi

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här