Måste bromsa livet lite

Ulf Johansson – outfluencer | 3/7 - 2021

Skulle göra det sista innan helgens fälttävlan idag, men kände mig rätt orkeslös. Jag red Gotsie och det kändes riktigt illa, och det var inte hästen utan jag.
Tog in henne i stallet och hade en magkänsla att det här blir inte bra. Gotsie är inte världens lättaste häst att rida och jag vet att jag måste vara koncentrerad och på om det ska fungera på tävling. Jag strök mig och ska låta Gotsie vila en vecka. Jag är för sliten just nu och då ska jag inte riskera något för henne. Det kommer fler tävlingar och jag har ingen brådska, ibland får man följa sin magkänsla och faktiskt även hur man mår. Så ikväll sitter jag och filosoferar på restaurang Madrid hemma på gatan och äter pimientos och imorgon får det bli en lång skrittur i skogen,
Måste bromsa livet lite.
#outfluenser
#bromsalivet

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här