Med AIK-tröjan kan jag erbjuda ridande polisen hjälp att förbereda hästarna för vårens derbyn

Ulf Johansson – outfluencer | 26/11 - 2022

Fredagen började med att jag hämtade Johan Lundin på Friends för att han skulle ha markarbete med mig och de värnpliktiga som ridit unghästar i veckan.
En utbildningscheck som han gjorde för att kvalitetssäkra det vi gör med unghästarna.
Det flöt på bra och vid lunch var vi klara.
Har haft feber hela veckan så jag ska ägna helgen att kurera mig.
Men jag passade på att klä upp mig lite inför helgen med att sätta på mig min fintröja!
Tanken slog mig att jag kan erbjuda ridande polisen hjälp att förbereda deras hästar inför vårens fotbollsderbyn genom att ha på mig AIK-tröjan och gå runt i stallet och klappa deras hästar så att de är trygga med klubbmärket och färgerna. Sedan kan jag smyga dit med Djurgårdens och Bajens emblem och ge hästarna lite tjuvnyp så att de reagerar med att försvara sig när de ser de märkena. Jag kan göra det när poliserna fikar,(Ridande polisen har en jäättefin kaffemaskin!)
Låter som en plan, vad gör man inte för laget i sitt hjärta?
#outfluenser
#ridandepolisen
#mustangsaddlery
#protequi

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här