Med mitt psyke hade de kunnat bli en akut situation vid godisautomaten!

Ulf Johansson – outfluencer | 27/1 - 2022

Klockan kvart i 12 kopplade de bort alla sladdar och tog bort porten så att jag fick åka hem beordrad att vila tills symptomen försvinner och att jag skulle komma tillbaka direkt om de inte försvann. Skönt att värdena överlag var ok, jag var rätt trött på att ligga där. När jag gick ut ur sjukhuset så stannade jag till vid en godisapparat, tänkte att jag måste fira med en Chokladkaka! Kortet lästes av och jag tryckte siffrorna för det facket den gudomliga chokladkakan stod i, maskinen puttade fram, det vattnades i munnen…. När kakan ska ramla över kanten så stannar allt. Den jävla maraboukakan står och väger på kanten och ramlar inte ner… jag stirrade på den en lång stund, kunde inte riktigt ta in det jag bevittnat. Knuffade på maskinen men inget hände… vad fan.. jag tänkte att jag köper en till och tryckte koden.. Fick ett meddelande att facket var ur funktion. Ibland går livet fan emot en! Det händer på hjärtakuten! Med mitt psyke hade de kunnat bli en akut situation vid godisautomaten!
Nu gick jag ut till bilen, drog en djup suck och tänkte positivt:
Jag är ju ändå hyfsat frisk!
#outfluenser
#ontkrutförgåsintesålätt
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här