Med pandemi och klimatkris kanske internationella gräddan får tänka om?

Ulf Johansson – outfluencer | 18/6 - 2021

Idag kom de.. buss efter buss med hästar från hela världen anlände inför helgens Global Champion tour på Stockholms stadion. Gotsie stod lugnt och åt gräs men tog upp huvudet då och då och tittade på vad som hände, en annan värld på den sidan av staketet.
Samma ryttare och hästar flyger jorden runt till olika platser för att tävla… känns ju inte så klimatsmart… Och så tänker jag på EHV- virus utbrottet på stora tävlingar i Valencia, fruktansvärt, men vad gjorde de där? Vi andra hade reserestriktioner och bestämmelser pga av en världsomfattande pandemi men det gällde tydligen inte alla? Nej där turnerade man runt i Europa mellan länder och tävlade vidare.
Det är inte det att jag inte unnar dem att göra detta, känner bara att har vi en galen pandemi i världen och en klimatkris som snart är omöjlig att stoppa så kanske även den internationella gräddan får tänka om? Inte bara vi vanliga som sopsorterar och återvinner.
Nu låter jag kanske bitter, men jag är väldigt nöjd med mitt liv, att få kunna göra det jag tycker är roligast på det sättet jag gör, är fantastiskt! Är bara förvånad över hur man silar mygg och sväljer kameler.
Mina barnbarn ska också ha en värld att leva i.
#outfluenser
#detärskillnadpåskitochpannkaka

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här