Medicin i en pappkartong med plastpåse

Ulf Johansson – outfluencer | 28/11 - 2022

Jaha då var man sjuk..
klev upp och kände att det här är inte bra. Släpade mig till schäslongen och bäddade ner mig.
Under veckan så har jag gått på Alvedon men beslutade att inte ta någon idag. Huvudvärken bultade och jag gissade att febern låg någonstans mellan 40 och 50 grader. När jag tog tempen så hade jag 37,4….
Nu tror ni att jag är en hypokondriker, men jag kan förklara. Jag är bra på att hålla huvudet kallt och jag tog tempen i örat. Dessutom så är jag tjockhudad så det skiljer nog ett antal grader mellan huden och innandömet på mig. Så trots att fakta säger en sak så förlitar jag mig på alternativa fakta, och då är jag riktigt jävla sjuk.
Så jag förlitar mig på 2 gamla huskurer! En kopp druvjuice, gjord på vindruvor och som har några alkoholprocent och en liten söt sovande katt på benen. Och druvjuice fungerar faktiskt väldigt bra! Så när katten vaknar och kliver ner så ska jag faktiskt fylla på med mer medicin. Har rätt mycket av den i en pappkartong med en plastpåse i, så det ska nog räcka till så att jag blir frisk! Om bara kattjäveln kunde vakna…
#outfluenser
#huskurer
#mustangsaddlery
#protequi

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här