Mer balanserad när jag rider – min konstanta värk i huvud, axlar, korsrygg och armbågar är i stort sett borta!

Ulf Johansson – outfluencer | 26/11 - 2020

Nu är jag 8 veckor in i tränings och kostprojektet där jag ska vara på topp om ett halvår, jag är alltså inte halvvägs, men skillnaden är ändå markant redan, och pluseffekterna är underbara! Förutom att jag är mer balanserad när jag rider så är min konstanta värk i huvud, axlar, korsrygg och armbågar i stort sett borta!
Jag ska inte säga att det är enkelt, jag är strikt i min kost, tränar väldigt hårt, men det har varit lättare att ta bort onyttigheter än vad jag trodde att det skulle vara! Före och efterbilden retar väl alltid någon!
.

Idag hämtade jag min bil på meckorock. Kan konstatera att den stora bilfirman med radioreklamer som påskiner att de är hederliga och rejäla, sålde en bil med obefintliga bromsbelägg och trasig luftfjädring, alltså ej genomgången innan försäljning.. Det hade man kanske kunnat vänta sig av Ärliga Runes beg. Bil i Sumpan, men inte av dessa, jaja, nu är det åtgärdat för en rejäl peng,blir nog inte kund där igen..
Tänker inte hänga ut dem..
.

Vädret är lika opålitligt som att köpa bil hos Riddermarks!
Sinnestämning: Man famlar vidare i novembermörkret, men det går rätt ok!
#outfluenser
#jagkräveravmigsjälvdetjagkräveravhästen

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här