Min breda erfarenhet av tankeläsning på hästar

Ulf Johansson – outfluencer | 4/5 - 2021

Här är en bild från helgens träning, rätt kul! Hästen Evert verkar måttligt imponerad av min genomgång. Wilma Vilma Herlin Hjorth gav mig en idé när hon la ut den här bilden och skrev vad Evert tänkte, tänk om man kunde gå in i en hästs huvud och läsa deras tankar..
Med min breda erfarenhet av tankeläsning på hästar kan jag berätta vad Evert egentligen tänker när han står och väntar..
Jahapp! Genomgång igen… där står han och pekar, försöker vara lite hästmässig i sina gummistövlar och sin fjantiga väst.
Suck… snart ska han väl berätta om den gamla goda tiden.. jag vill hoppa! Resten av hästarna verkar tänka samma som mig.. ser uttråkade ut… kan ingen av människorna som sitter på oss säga till honom att komma till sak!?
Börjar han prata om VM-90 går jag hem! Nu verkar den lille fjanten klar! Nu jävlar blir det åka av, nu ska föredettingen få se på monstret Evert! The mean crosscountrymachine!

Ungefär så tror jag att Evert tänkte..
#outfluenser
#vadhästartänker

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här