Min ena hund – som en dressyrdomare med pälskrage

Ulf Johansson – outfluencer | 26/2 - 2021
Mina hundar följer med på de flesta träningar jag har, men de har väldigt olika beteenden. Om de skulle vara människor skulle jag tro att Essie skulle vara en dressyrdomare med pälskrage. En som kommer in i ridhuset och, om hon ens noterar folks närvaro så tittar hon på dem med minen: Your not worthy…
Medans Roxie är mer som funktionären som är först på plats vid tävlingar, tycker att det ska bli skitkul att hjälpa till, blir utskälld av ryttare på framridningen när hon är i vägen och åker hem och tycker att det varit en kanondag!
Idag är det skoning på schemat, Peppe utlovade sedering på morgonen, härligt! Tänkte jag, fan det är ju fredag! Men det var tydligen till en häst tidigare på dagen, inte för mig, fan, där försvann det fredagsmyset.. Det närmsta sedering jag kom var det vitpudrade locket på semlan..(för er som inte förstår: ironi)
Nu blir det hoppkurs för Sylve hela helgen, det ska bli riktigt roligt, det är en fantastiskt givande sport vi håller på med!
Även om tävlingarna ställs in så har man ändå vardagen med träning och jobb kvar, man får förbereda sig tills allt börjar bli normalt igen.
Vädret är som vanligt på våren, man blir lurad med fint väder innan nästa snöfall..

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här