Min högerarm har läkt åt helvete fel

Ulf Johansson – outfluencer | 11/7 - 2022

Började dagen med att åka till pappa för att frosta av hans frys och hjälpa honom med några ärenden på datorn. Sedan gick han till mamma och jag åkte för att kolla min högerarm som läkt åt helvete fel. Det kommer bli ny röntgen och remiss tillbaka till St:Göran. Fan, jag visste att de släppte det för lätt… har haft en sommar med orörlighet, smärta och passivitet. Om jag ska operera nu blir jag irriterad, hade gärna gjort det direkt om det var nödvändigt. Jaja, det blir som det blir.. hämtade upp Pappa igen så att han fick följa med Linn, Maja och mig och vinka av Clara när hon ska åka till Australien i ett halvår, ett halvår!! Utan henne..
Jag är jätteglad och stolt över att hon gör det här, men är lite kycklingpappa, och egoistisk. Men jag får bita ihop, hon kommer tillbaka!( om hon inte träffar en sådan där sjukt trevlig australiensare, de är ju det, sjukt trevliga..)men hon är vuxen, och mogen, vilket äventyr hon har framför sig!
När jag kom hem så stack jag ut och cruisade på longboarden. Stannade på Half Way Inn och tog en öl och tittade på folk. Jag gillar att titta på folk och fundera på vad de har för liv!
En pappa och 3 barn stod på trottoaren en lång stund och jag visste direkt att jag hade nailat deras situation.
Nyskild, deprimerad, är ensam med barnen på semester, barnen ser att han är deprimerad men spelar att de är nöjda för att göra pappan glad…. Tragiskt, fick nästan en klump i halsen.. Då helt plötsligt dök mamman upp! Hon hade bara lånat toan på puben…
ibland har man jävligt fel.
#outfluenser
#närbarnenblirvuxna
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här