Min publik har tappat intresset

Ulf Johansson – outfluencer | 10/5 - 2021

Fick en bild från helgens träningar av Matilda Enberg.
Tyvärr verkar jag återigen ha grottat in mig i oväsentliga och tråkiga detaljer, vilket man tydligt ser på publiken som för länge sedan tappat intresset! Ryttarna kom inte ens med på bild när jag här visar hur lång jag var när jag föddes, eller var det när jag berättade om en fisketur jag gjorde för några år sedan? Men då ljög jag om storleken på fisken jag dragit upp, för jag har faktiskt aldrig, någonsin, lyckats få napp! Det är som att masken på kroken jag har haft på mitt metspö, skriker till fiskarna: akta er för helvete! Han fixade knappt att fästa mig vid kroken! Han kommer inte fixa att döda er snabbt!
Ska jag vara ärlig så har jag aldrig velat ha napp. Skulle ha väldigt svårt att ha ihjäl den stackarn… Nej jag håller mig till träningar, måste bara tänka på att hålla mig till ämnet!
#outfluenser
#närstorfiskarendrarenvals

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här