Mina vader kändes som 2 paket djupfryst torsk

Ulf Johansson – outfluencer | 1/5 - 2022

Imorgon är det tävlingsdax efter ett långt uppehåll. Jag tittade på mina ridstövlar med en suck. Att få ordning på dem skulle kräva mycket arbete, deras puts är väldigt avlägsen. Men så kom jag på att jag har ju ett par nya Amazona Sueca i bakluckan! Fan vad bra! Då slipper jag ju putsa de gamla! Fast det kan ju vara bra att gå in dem lite, så jag packade upp dem och satte på mig dem. Min Hallux Valgus protesterade genom att skicka ut en obeskrivlig smärta och mina vader kändes som 2 paket djupfryst torsk. Men det är ändå värt det, för att slippa putsa.
Jag haltade fram i dem när jag gick ner för att titta på när mina ponnyelever tävlade. Efterhand så kände jag att jag vänjde mig vid Hallux Valgus smärtan, det här kommer funka, man biter ihop helt enkelt och slipper putsa.
Gotsie känns väldigt fin så jag ser fram emot morgondagen!
#outfluenser
#skamanvarafinfårmanlidapin
#mustangsaddlery
#sandaequestrian
#amazonasueca

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här