Mitt lilla kärnkraftverk!

Ulf Johansson – outfluencer | 2/12 - 2021

I morse åkte jag till stallet och tillsammans med Cornelia Holmström så byggde vi en en bana och började hoppa, först Cornelia på ponnyn Lilla My, som är en C-ponny som inte passar i lektionsverksamheten, men som vi jobbat med ett par veckor, och utvecklingen på den går inte av för hackor! Jävlar vad den kan hoppa, och superrolig, lycklig blir den ryttaren som får fortsätta med den! Efter det red jag Rianna, min lilla flyktbenägna häst som alltid gör sitt jobb, hon är en dröm att rida på hinder. Efter det hoppade jag Gotsie, för dagen riden med hackamore och minst sagt övertänd… hon filmades i slowmotion, annars hade hon inte fångats på bild.. Mitt lilla kärnkraftverk!
Kul förmiddag! Imorgon blir det jobb på morgonen så det blir sängen nu. Och jag är faktiskt lite för trött just nu. Det har hänt mycket runt mig och jag har jobbat mycket. Jag måste nog försöka hämta andan och vila lite… lättare sagt än gjort, dyr hobby kräver stora inkomster som kommer från mycket jobb.
Det är nog inte svårare än så.
Det finns egentligen ingenting man inte kan bita ihop för!
#outfluenser
#tröttmenglad
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här