Några hantverkare tittade konstigt på mina ridbyxor

Ulf Johansson – outfluencer | 6/1 - 2021
Var uppe tidigt och halkade ner till hagarna med hästarna. Tänkte passa på att åka och köpa foder medans de är ute, bränner iväg till Arninge och upptäcker att det är stängt. Visst fan! Trettondagen… kollar på nätet att det ska öppna 10… vad fan, det är väl bara att vänta… Googlar och ser att vi firar trettonhelgen för att de 3 vise männen kom till Jesusbarnet och gav honom myrra, guld och rökelse… är det därför jag står här och fryser!? Det var ju inte igår direkt.. och vad är det för jävla presenter att ge ett nyfött barn?? Lite blöjor och barnkläder hade varit bättre.
Irriterad åkte jag till Circle K och köpte en latte. I kön till kaffeautomaten stod några hantverkare och tittade konstigt på mina ridbyxor. Jag frågade: Har ni aldrig sett en karl i kalasbyxor?
De förstod inte, de var ryssar. Och det är klart, vilken svensk hantverkare jobbar på trettondagen? De har ju fullt upp med att fira de 3 vise männen och deras skumma presenter till en bebis.
Nu är klockan 10, då är det bara att borra ner huvudet och köra, mitt ryggskott har iallafall blivit bättre och ingen migrän. Alltid något som frisören sa när han rufsade till hårstråt på den flintskallige.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här