När man minst anar det..

Ulf Johansson – outfluencer | 2/10 - 2021

Jag åkte egentligen upp till Sanda Equestrian för att dels ge råd och provridning av en häst, dels ville Kattis att jag skulle titta på ett 4-årigt sto som hon tyckte mycket om. Hade väl inga funderingar på något mer än att hjälpa en vän, och jag är ju egentligen en dålig rådgivare för jag gillar ju oftast hästarna jag sitter upp på, och jag gillade båda! Men ungstoet var min typ av häst. Jag blev kär..
Ambitiös, kapabel,orädd och känslig. Dessutom en otroligt behaglig häst i stallmiljön. Inte stor men högrest och lätta fina rörelser, magisk… Vi diskuterade ett eventuellt samarbete och förhoppningsvis så kan det här bli något! Då kommer jag kanske tävla 3 hästar i vår! Det går snabbt i hockey!
Liket lever. Började tänka på refrängen som aktiv ryttare, men jag sprattlar än.
#outfluenser
#plötsligthänderdet
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här