Nära att drunkna i höstvädret

Ulf Johansson – outfluencer | 22/10 - 2021

Tidig morgon i stallet för att ta en liten repetition för Rianna i hoppningen och lite hoppning med Gotsie, bägge var faktiskt väldigt fina, är lite förvånad över att Gotsie är så fräsch som hon är, nästan bättre än innan!
Efter lunchen skulle jag ta en lång promenad med Rianna, då kom regnet… inte i början, då var det mer som en fuktig dusch, ungefär som när man går genom djungeln i ett tropikhus, fast kallare, jävligt dålig jämförelse men, skit i det… när vi kommit längst bort på promenaden så hade jag börjat få simhud mellan både fingrar och tår, Rianna lunkade på som en vagnshäst under första världskriget, kämpade sig fram med tom blick.
Tittade ner på mina ridbyxor som skiftat färg och såg ut som att jag pissat på mig. Väl hemma satte jag in henne i boxen, gick för att hämta Gotsie i hagen som såg ut att tänka: Rädda mig! Jag bottnar inte! Jag orkar inte hålla mulen över vattenytan!
Som den vardagshjälte jag är så tog jag tag om ganascherna på henne och livräddningssimmade och räddade henne till stranden, eller ja, vi gick genom leran till stallet. Men passet i ridhuset med Gotsie var härligt!
Efter det tog jag Göta kanal till Rimbo (kändes så) och hade träningar på Sanda Equestrian, kul kväll!
Nu sitter jag i köket, vattenskadad till den milda grad att jag lätt slår ut Kevin Costner i uppföljaren till ”Waterworld”!
Men efter regn kommer sol, och imorgon visar väderappen en stor sol! En jävla tur det! Hade nog drunknat annars.
#outfluenser
#överflödavvatten
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här