Gotsie Ulf Johansson

Nästan i mål med min fysträning

Ulf Johansson – outfluencer | 4/3 - 2021

Gotsie känns väldigt bra och färdig att starta. Själv är jag också nästan i mål med min fysträning. Fram till start kan en dag se ut så här: tidig morgon så joggar jag 45min/1timme. Därefter blir det första ridpasset med Gotsie. Kl. 11 går hon ut i hagen och då åker jag till Slagskeppet för ett träningspass och lunch. Vid 15.00 rider jag pass 2 och efter det masserar jag med Arnikaliniment, stretchar och lindar henne. Sedan är det dags att börja jobba.
Jag har aldrig tränat så hårt och ätit så nyttigt som inför den här säsongen, det har gjort mig 16 kilo lättare, jag har fått en stark kropp som är följsam och reflexsnabb.

Jag är redo!

Om det nu blir en säsong. Och blir den inställd så är det så, det pågår för fan en pandemi i världen, inget är viktigare än att den stoppas.
#outfluenser
#sistarycket

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här