Norska skogsmonster blir man inte av med så lätt

Ulf Johansson – outfluencer | 13/9 - 2021

Det här var mina sovkompisar i natt. Jag tog bilden när jag borstade tänderna, de följde med in i badrummet och satt och väntade. Jag förstod att de här norska skogsmonsterna blev man inte av med så lätt. Mycket riktigt, när jag gjorde mig färdig för att lägga mig hade de redan hoppat upp i sängen. Jag var lite orolig för min allergi men det sket dom i, när jag lagt mig kröp den grå ihop sig tätt intill mitt öra och den röda lade sig på bröstkorgen och kloade lite lätt. Varje gång jag rörde mig så spann de som tröskverk så jag koncentrerade mig på att vara still, funderade ett tag om jag skulle micra dem och ha dem istället för vetevärmare, men kände att de kunde blivit lite spänd stämning vid frukostbordet med kattägarna..
På morgonen vaknade jag och stirrade rakt in i ögonen på ett lejon, var lite desorienterad och tänkte: hur fan har den katten kommit in här?! Men kopplade direkt att jag sov borta.. och ingen allergisk reaktion! Jag kan skaffa katt! Nej förresten, med tanke på hur jag tagit mig igenom natten som varit så blir det ingen katt, men nu kan jag ju börja klappa katter! Inte så jävla illa på ålderns höst!
#outfluenser
#kattmannen
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här