Nu blev jag dryg, men det står jag för

Ulf Johansson – outfluencer | 20/3 - 2021

Tidig morgon och iväg till Norrköping för att ha ett föredrag om fysträning för ryttare. På vägen hem så hörde jag ett hasande ljud i baksätet, kunde bara vända mig lite snabbt för att se vad det var, såg en skymt av något…. hade något djur smugit in i bilen? En råtta?? En Utter??
Lite otrevligt kändes det när jag långsamt tog upp mobilen och fotade bakåt, förstorade och såg en sovande Essie som klättrat över sätet! Puh!! När hon sover är hon ju faktiskt söt!
Det är roligt att ha föredrag om fysträning. Det är ju inga konstigheter, Peter Lööf och jag har ju jobbat med detta i många år tillsammans och hittat en väg som fungerar och som vi hela tiden utvecklar. Det dyker upp många Gurus som är ”specialister ”, men hjulet är redan uppfunnet! Det är stenhård träning med rätt övningar och en känsla för hur hårt man kan träna som är det svåra. Men det finns en pluseffekt av alla specialister inom ryttarträning: de får fler att träna! Och jag är säker på att alla som börjar träna får en positiv effekt, och det är bra för sporten! Det som driver mig är att en av mina bästa vänner är en av landets bästa kampsportstränare och hela tiden söker ett sätt att öka prestationen, och jag, en A-tränare som återigen rider internationellt efter 25 års frånvaro är spännande!
Det vi gör är på en annan nivå.
Nu blev jag dryg, men det står jag för.
För det är sant.
Längtar efter att få tävla, men tänker inte gnälla. Vi måste vidta och följa de åtgärder som krävs, för våra barns och barnbarns skull.
Fan, nu när jag läser igenom texten jag skrivit, ser jag att jag är lite skrytig, men..håll med mig Peter, ingen….slår oss på fingrarna när det gäller detta!
Och det sköna är att vi kör på, på Slagskeppet varje dag. Jag för att söka framgång en gång till, Peter för att han har ett grymt och nördigt intresse för att utveckla fysträningen för olika sporter!
Vi ger aldrig upp!
#outfluenser
#nublevjagdryg

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här