Nu blir det mer som löshoppning för Gotsie!

Ulf Johansson – outfluencer | 31/12 - 2020
Kör mitt dagliga pass på slagskeppet och i takt med att jag har förlorat vikt så blir ju övningarna med kroppen som vikt, lättare och lättare. Det problemet är avhjälpt tack vare en viktväst som är hyfsat smidig, men ger mig en vikt som en semmelätande galt. Jag blir tung som fan och allt det som började gå lätt är plötsligt jobbigt igen, precis som livet! Man hinner knappt vara lite nöjd och glad innan man åker på nästa käftsmäll, det är bra, man ska få kämpa lite!
Det ger en också ett bra perspektiv till den onödiga vikt som Gotsie har fått släpa på i terrängen, nu blir det mer som löshoppning för henne!
Så nu när jag tränar hårt för att låta henne bära på mindre vikt, tycker jag att hon kan vara lite mindre krånglig med maten! Red barbacka på henne i morse och hon är inte den behagligaste att sitta på utan sadel, när hon dessutom bockade lite så hade jag utan problem kunnat söka till vilken gosskör som helst! Tur att man inte ska ha fler barn…
Hoppade av henne och gick, lätt framåtlutad som jultomten, och stönade när jag ledde in henne.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här