Nu får jag tävla med ett schabrak med 3 kronor på

Ulf Johansson – outfluencer | 30/4 - 2022

Det här en nykomling på K1 vid namn Hamilton som jag red på idag. Det var exercis på planen framför stallet och han var lite skeptisk, inget flyktbeteende, bara lite fundersam. Vi gick fram och tittade på övningarna och sedan var han ok med det. Det är mycket man ska ta in som nybliven vaktparadsprospect!
Han är väldigt trevlig att rida och en vänlig, snäll häst.
Nu tänker ni kanske att: han är ju brun! Högvakten har ju fuxar?
Men historiskt sett så är det ok med bruna hästar. Stockholm hade 2 kavalleriregementen, K1 och K2. K1 hade fuxar och K2 bruna och när regementena slogs ihop så fanns det både fuxar och bruna! Nu är det 2 bruna inköpta, men det blir nog fler.
Jag körde Gotsie till Ryttarstadion idag, Rianna fick bli hemma. Gick ner till hoppbanan och hjälpte till att bygga fram inför SFK:s ponnytävlingar imorgon. Fick ju erkänna att jag utövar världens äldsta yrke och har bytt klubb till Livdragonerna vilket mottogs med ett ok, och jaha.
Trodde att jag skulle vara saknad och att de skulle be mig att stanna! Men de är nog bara avundsjuka, nu får jag ju tävla med ett schabrak med 3 kronor på! Eller så har jag för höga tankar om mig själv…gissar på det sista!
#outfluenser
#otrogensomenfotbollsspelare
#mustangsaddlery
#sandaequestrian

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här