Nu har jag kommit halvvägs

Ulf Johansson – outfluencer | 31/10 - 2020
Har tränat det sista passet för veckan. Har trappat upp ordentligt så jag känner att kroppen behöver lite vila. Nu är jag i läget där jag har varit när jag varit som mest vältränad så nu har jag kommit halvvägs. Min träningströja gjorde succé när jag berättade att jag snott den av farsan för 31
år sedan, han hade fått den när han var funktionär på DN-galan. Fast de var mer intresserade över hur gamla kaffefläckarna var, och de var inte impade över att lökringarna under armarna var mörkare. Va fan! Det är 2 generationer Johanssonska ättens samlade träningstranspiration! Det är enligt min åsikt mycket imponerande och troligtvis anledningen till att tröjan håller ihop!
Slagskeppet är ett andra hem. Trevlig helg!
Sinnestämning: endorfinerna flödar!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här