Nu jävlar ska hon få titta!

Ulf Johansson – outfluencer | 17/5 - 2021

Hemma efter en dag på terrängbanan. Träningarna har gått bra med positiva engagerade elever, en rolig dag!
När allt var klart så var det Gotsies tur att få komma ut. Hon känns väldigt fräsch och jag har fått 3 måltavlor från bågskytteklubben som jag ska tejpa upp på hinder! Nu jävlar ska hon få titta! Hon verkade inte jätteimponerad när jag visade måltavlan men det blir nog värre när det sitter 3 stycken på ett hinder. Kanske skulle fixa reklam från Biltema? Deras radioreklam är ju fruktansvärd. I värsta fall får jag väl bygga en båtjävel.
Till Strömsholm så ska iallafall tittigheten vara borta.
Jag gillar min klubb SFK. Vi som tävlar fälttävlan har en bra sammanhållning och stöttar varandra i med och motgång. Helgen som har varit var inte någon framgångsrik helg för SFK, så vi som siktar mot Lag-SM kom fram till att vi ska träffas och träna terräng ihop, peppa och coacha varandra, vi vill varandra väl och det är ett bra sätt att utföra teambuilding.
Så vem vet, vi kanske blir farliga till Lag-SM! Och blir vi inte det så har vi haft jävligt kul på vägen.
Det ska vara roligt att rida och tävla!
Idag glömde Harpaviljongen min matbeställning så jag fick ingen lunch, men jag åkte dit efter träningen och krävde lunchen inklusive mums, dvs kaffe med biskvi, och det fick jag direkt…
Fan, hade nog kunnat kräva ännu mer…
#outfluenser
#manskaaldriggeupp

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här