OBS!!!! Inga pekpinnar nu!

Ulf Johansson – outfluencer | 8/6 - 2022

Startade tidigt för att gå till St Görans sjukhus för ny röntgen och dom. Vänster armbåge har en fraktur men rörligheten har ökat och smärtan är mindre, bra.
Höger armbåge har en större fraktur och den är fortfarande lika svullen, rörligheten är dålig och hög smärta.
Ska på återbesök på måndag för att se om det blivit någon förändring till det bättre, annars blir det operation… jag vill inte det, då blir det ett nytt kapitel av: Uffe, han som nästan tog sig hela vägen fram…
När jag låg och vilade så låg jag och tänkte på att när hästar är svullna så rör man på dem. Inte vid frakturer men mina armar behöver ju inte belastas! Om jag låter min höger arm ligga och gosa i mitellan så händer ju ingenting, men om jag tar av mitellan när jag går och låter armen pendla utan böja armbågen så blir det ju en bättre cirkulation? Värt ett försök! Jag drog på mig ytterkläderna, tog med mitellorna ifall att, och gick 6 km(det jag behövde för att komma upp i mina dagliga 2 mil)
Och fan vet om inte svullnaden gått ner lite, armen är fortfarande varm och svullen, men inte lika svullen.. jag kör på med hästkuren!
OBS!!!! Inga pekpinnar nu! Jag är tillräckligt gammal för att bestämma över vad jag gör med mig själv!
Nu blir det godis framför TV:n, soppsleven behövs inte längre! Jag dräller lite godisar, men det är smällar man får ta i rehaben!
#outfluenser
#rehabpåegetvis
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här