Om det här hade varit tomten så andas han inte

Ulf Johansson – outfluencer | 25/11 - 2020

Lämnade bilen på meckorock för service och gick genom stan till slagskeppet för att ta dagens träningspass och lite uppvägd mat av pappa Peter Lööf.
.
Tänkte att jag tar långpromenaden tur och retur som ett pass för bangång! Det blev lättare att gå då i det här pissvädret… På vägen tillbaka så stannade jag och tittade i ett skyltfönster, i det låg en tomtedocka i naturlig storlek. En mamma med ett barn gick förbi och barnet stannade och skrek så att mina trumhinnor krakelerade. Jag vill titta på tomten!!!! Skrek hon, vi har bråttom sa den stressade mamman. Då skrek den bortskämda varelsen rakt ut igen. Ok, en liten stund sa mamman. Jag vill gå in till tomten! Sa det lilla vidret.
Men lilla gumman, tomten sover! Han måste vila fram till julafton!
Jag hade lust att säga: men lilla gumman, tomten finns inte! Och du kan skrika dig hes, han finns inte iallafall! Om det här hade varit tomten så andas han inte, och vad är han då lilla gumman? Just det! Död!
Men det gjorde jag självklart inte utan log mot mamman och det lilla odjuret…
.

Gotsie hoppades lite försiktigt och det känns som att hon bjuder som förr och tycker att det är kul, ska höja försiktigt, hon måste behålla förtroendet för mig om det ska fungera. Nu blir det jobb i mörkret!
.

Vädret är så dåligt att man stänger av känslorna för att ta sig igenom dagen..
Sinnestämning: känner mig som Emil när han körde Alfred till doktorn.
#outfluenser
#bortskämdabarn

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här