Om man jämför hans tömkörning med min så kör jag folkrace och han Formel 1

Ulf Johansson – outfluencer | 4/5 - 2022

Varje måndag kommer Paulo Bastos och tömkör på Sanda Equestrian. Jag vet att jag är bra på att tömköra, har gått i lära hos KG som var en av de bästa, men det här är något helt annat. Har aldrig sett maken till det Paulo gör med tömmarna, så självklart backar man och tar in vad han gör. Om man jämför hans tömkörning med min så kör jag folkrace och han Formel 1. Och hästarna älskar det! Rianna har utvecklats enormt och det har underlättat mitt arbete med henne. Så prestige är värdelöst, ser man att någon kan förbättra ens resultat så tar man den hjälpen, så har jag alltid tänkt. Mitt jobb på K1 är väldigt roligt, det är något helt nytt och man får vara delaktig i en nationell stolthet: den beridna högvakten!
Men jag misstänker att en av hästarna är en rysk spion, återkommer om det när jag har mer kött på benen…
#outfluenser
#enriktighästkarl
#mustangsaddlery
#sandaequestrian

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här