Oskön människa på framhoppningen

Ulf Johansson – outfluencer | 4/12 - 2021

Vaknade och tog en frukost på Sophies. Var lite nervös, har ju känt att något inte varit helt hundra med Gotsie. Idag så fick hon träffa doktor John. Och jag kan säga att jag är så glad att vi står i samma stallgång. Han hittar de punkter som måste behandlas och jobbade även med andra bitar på henne, han är jävligt duktig. Efter det åkte vi ner ett gäng till Södertälje på tävlingar, stog på framhoppningen och kämpade ihop med en pappa, vi höjde, sänkte, höjde ännu mera , tog ner, krattade, sa inte ord till varandra, men vi teamade upp så att alla skulle vara nöjda, utom en ryttare…. Tydligen en ridlärare på en riksanläggning, som utan att säga att hon skulle hoppa räcket vände upp mot räcket, och på väg mot räcket så hörde jag, medans jag ändrade en skålla: backa, men! Gå bort från stödet.. och en himlande blick efteråt… tar inte sådant jävla skit från någon.. tittade upp på pappan på andra sidan hindret med uppspärrade ögon och han slog ut händerna, ryckte upp axlarna och flinade. jag garvade tillbaka och tänkte, vilken jävla skön människa! Men ryttaren var jävligt oskön. Man kan skylla det på nervositet, men det köper inte jag, fan bete er mot de som står och försöker hjälpa er innan ni ska tävla! Vi gör allt vi kan för att ni ska vara nöjda!
Väl hemma hade jag en lektion med lektionshästar och duktiga ryttare, kändes som att jag var en specialpedagog med en klass för obstinata elever(läs hästar).
Jätterolig lektion, för ryttarna kämpade och fick resultat, hästarna tyckte att det var roligt, och vi hade en rolig fredagskväll!
Väl hemma tog jag en öl på Replik med en god vän, och det här lilla underverket sov bredvid mig. En bra dag helt enkelt!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här