Östersund levererar alltid!

Ulf Johansson – outfluencer | 6/12 - 2021

Har precis kommit hem efter en fullspäckad helg i Östersund.
Den har varit riktigt bra!
Det har varit många deltagare så för att hinna med var jag tvungen att flyga upp, vilket jag nu mer inte är så pigg på. Men jag tycker det är så roligt att ha de här kurserna! Ambitiösa positiva ryttare, många bra hästar, och så får jag kvällshäng med mina vänner Mikael Körner och Katarina Wasteson med vin och mycket skratt! Fan, jag ser ju fram emot de här helgerna, Östersund levererar alltid!
På flygplatsen läste jag ut Viveca Stens första bok i hennes nya serie som utspelar sig i Åre, lovande! Kommer läsa nästa också. Kattungarna har vuxit, den här var ju så söt så att jag var millimetrar från att… nej jag ska inte ha katt…
Nu ett glas vin, lyssnar på Led Zeppelin och njuter lite innan jag somnar.
En riktigt bra helg!
#outfluenser
#närjobbetärriktigtroligt
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här