På söndag kommer Gotsie hem!

Ulf Johansson – outfluencer | 2/10 - 2021

Hade en effektiv morgon med tvättstugan och lite bokföring. När jag tog en sen frukost på Sophies så var vädret riktigt bra, så jag tog chansen att sitta ute. Fan, det kan vara sent i April när chansen kommer igen. Efter ett träningspass på slagskeppet så åkte jag till stallet för att hoppa Bigge. Han är så grymt fin att rida på hinder nu så jag riktigt längtar efter att få starta honom!
Men han var faktiskt inte dagens höjdpunkt, för den kommer om en stund. Då ska jag äta middag med Clara och Linn här på Hornsgatan, och imorgon ska vi åka runt och titta på begagnade möbler. Att få en dag med bägge döttrarna är oslagbart. På söndag kommer en ytterligare höjdpunkt den här helgen, då kommer Gotsie hem!
Så ni ser! Det blir en sjuhelvetes bra helg!
#outfluenser
#ljusglimtarivardagen
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här