Pajas, miljöpartist och hora!

Ulf Johansson – outfluencer | 2/12 - 2021

Var tidigt i morse iväg och hade träning på Berga naturbruksgymnasium i ett oisolerat ridhus, frös som en gnu på nordpolen, men så rolig träning, bra hästar, duktiga ryttare, och minnesbilden jag har kvar är ponnyryttaren i sista gruppen som med strålande leende gav sin mamma, på läktaren, en tumme upp! Det gjorde min dag!
Åkte sedan och longerade mina hästar, och tyvärr tror jag att Gotsie inte är helt ok, men konsulterar John Österdahl som är min stallkompis i morgon.
När jag kom hem så tog jag en sedvanlig söndagsöl med Dan Marks och Carina, mycket trevligt, och på väg hem så gick jag in på krukan för att titta på Hammarby- Halmstad. Kul ändå att titta på fotboll!
Bakom mig satt ett par hardcore bajenfans…
Under första halvlek så fick jag höra, allteftersom det gick sämre för Bajen, vilka fi..or bajens spelare var. Och det blev värre under andra halvlek.
Till slut vände jag mig om och sa: För fan ge er nu!
Vadå? Vadå? Din jävla idiot?
Fick jag till svar.
Jag tycker bara att ni kan ha förståelse för de här killarna som är mellan 17 och 30, de gör sitt bästa! De behöver inte kvinnoförnedrande kommentarer från er, ni kan stötta, men ni båda är kulmagade jävla sopor, och så ska ni försöka mästra! Då började de gapa på mig att jag var en pajas, miljöpartist!(?) och en hora.
Behöver jag tala om att det blev en liten dispyt när jag lämnade?
Men jag är hemma nu!
#outfluenser
#vissasakermåstesägas
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här