Pallen – viktigaste utrustningen!

Ulf Johansson – outfluencer | 24/10 - 2021

Dagens premiärer på tävlingsbanan är över!
Ghayano och Bigge gjorde 2 fina felfria rundor i första klassen. I andra klassen var Ghayano felfri men ett tidsfel på 7 hundradelar, lite surt.. och Bigge var lite matt efter lång väntan och fick 3 nedslag, men båda kändes väldigt fina i övrigt! Hästägarna Ebba och Maria var mina sidekicks och vi hade en jävligt rolig dag.
När man kommer upp i min ålder så värderar man en annan typ av utrustning än man gjorde i yngre dagar. Jag kan nog säga att den viktigaste delen av tävlingsutrustningen nu mer är pallen! Jag skulle inte komma till start utan den. Ska man vara med så måste man sitta på hästryggen, och utan pallen kommer man inte dit!
Till nästa tävling ska även Bigges man kortas. Som ni ser på bilden så drunknar jag i hans man, och när man är skumögd som jag så blir det som att titta genom en streckkod.
Nästa tävling blir det dubbla antalet hästar då Rianna och Gotsie ska med, fan, jag kommer slita ut pallen.
#outfluenser
#äntligentävlingigen
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här