Ulf Johansson

Parkeringsgruff

Ulf Johansson – outfluencer | 30/8 - 2021

Har haft en bra lördag med en lektion och ridit 2 hästar. Ryggen är inte bra men känns bättre efter att jag ridit. Men den gör sig påmind i mitt humör… När jag kom hem så såg jag en lucka för 2 bilar på andra sidan, kanon! Svårt att hitta parkering nu. Jag vände runt och ser hur bilen framför mig blinkar in och ställer sig mitt på… han kliver ur och jag drar ned rutan och frågar om han kan köra fram 1 1/2 meter till? Han tittar på mig och går… nu jävlar brinner det i mitt huvud. Jag kör ner, gör en U-sväng vid Münchenbryggeriet och, lycka! En bil lämnar sin parkering!
Jag parkerar snabbt, ut med hundarna och över gatan, idioten står fortfarande kvar och försöker få på sin parkering via appen.
Jag kommer runt en bil som en pitbull tätt följd av en Rottweiler och en Chihuahua.
Varför kunde du inte ge plats åt mig? Undrade jag irriterat.
Du får väl hitta en egen parkering.. svarade han leende.
Så du tycker att du har rätt att stå på 2 platser?
Du fick ju en plats? Sa den dryge jäveln.
Det handlar inte om det, du står för fan på 2 platser!
Jag bryr mig inte.. sa han
Nu var jag riktigt arg..Men då måste jag upplysa dig om att du är helt dum i huvudet! Sa jag och gick, Essie stannade upp och tittade på honom och gav honom en gruff. Sedan gick vi hem och städade köket, och jävlar vad vi städade, Kajsa (Min inneboende) och jag. Man kan fan äta direkt på golvet! Nu ska jag ägna mig åt min bok, har tvättstugan imorgonbitti, räkningar att betala och mer lägenhet att städa.
Hur fan blir man en sådan människa som dubbelparkeraren?
#outfluenser
#egoisterärhemska
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här