Parkeringsvakten och sorkjägarna förstörde min dag

Ulf Johansson – outfluencer | 31/10 - 2020
Dagen började bra…
jag hade parkerat korrekt, betalat avgiften, men möts av en böter på 1100kr och en förklaring:Parkerat fordon på plats där fordon inte får parkeras…
Helvete! Det är en parkeringsplats! Jag blir galen! Och det är ju snudd på omöjligt att få rätt! Jag gick till polisen och skrev en överklagan där jag förklarade bötern, jag kommer aldrig ge mig.
Jag red sedan ut på Gotsie och skrittade förbi golfbanan där 2 äldre herrar skulle korsa vägen med sina vagnar, jag sa Hej hej! Och de tittade på mig utan att svara… vart tog normal artighet och hyfs vägen? Jag skrittade vidare, irriterad som fan och tänkte att jag skulle ta deras klubbor och placera på ett lämpligt ställe och bygga om dem till penntroll, men det fick stanna vid en tanke. Nu har jag fått i mig lunch och ska åka till gymmet, jag brukar vara lugnare efter ett hårt pass… parkeringsvakten och sorkjägarna förstörde min dag..
Vädret är ju bättre än mitt humör.
Sinnestämning: som en irriterad tasmansk pungdjävul.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här