Prickade Anna Hassö och fick titt i terrängen

Ulf Johansson – outfluencer | 15/5 - 2021

En tävlingsdag är över.
Först på plats i morse och dagen började fantastiskt bra, jag skulle fylla på vatten och det var inte på, så jag gick in i pumphuset och slog på det, det fanns en anledning till att det vara av… en slangoppling med öppet utsprut skickade en jetstråle som prickade Anna Hassö så att hon blev dyngsur, och sånt är ju jävligt roligt!
Gotsie gjorde återigen en bra dressyr som ska spetsas på till nästa gång. Hoppningen var en säker felfri runda med luftiga språng. Även terrängen började bra, men hon var lite tittig och när vi kom till vattnet så tittade hon för mycket. Jag kände att hon hade behövt mer terrängträning innan en sådan här bana, då hon är lite tittig. Sånt är livet. Saker och ting går inte bara på räls. Och Gotsie gör mig varm i hjärtat även en sådan här dag, jag älskar den hästen.
Nu får jag bara förbereda terrängen bättre inför nästa start. För det är ju så, att reaktionen från hästen kommer pga brist i förberedelserna från mig. Men det blir det ändring på!
Livet är ingenting för amatörer som Strindberg sa.
Vill passa på att tacka Hermanstorp För som vanligt fantastiskt fina tävlingar!
#outfluenser
#motgångarärtillförattkämpasbort

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här