Problemet är att du är snål och oempatisk

Ulf Johansson – outfluencer | 18/9 - 2021

Tog en macka på Sophies och satt ute. Det var nog sista gången, hösten är på väg in. Fiskade upp en alcoservett som jag fick på parkeringen vid Coop i Rotebro när jag skulle sko Gotsie. Några unga volontärer stod och försökte värva månadsgivare till ett projekt där man jobbar för att få in hemlösa i samhället igen som har fungerat bra. Jag blir ju varm om hjärtat när jag ser hur unga människor engagerar sig, utan egen vinning, för att hjälpa andra. Jag var ett lättfångat byte, jag är nu mer månadsgivare till stadsmissionen. När jag var på väg in på Coop för att köpa fikabröd till Peppe så stod en annan volontär och blev lite utskälld av en kvinna som sa högt: varför ska jag hjälpa dem?? De får väl bita ihop och klara sig själva tycker jag!
Det är ju inte där problemet ligger,sa jag till henne.
Vad är problemet då? Sa hon irriterat.
Problemet är att du är snål och oempatisk, sa jag och gick in och köpte kakor.
Efter mackan på Sophies så åkte jag till slagskeppet och körde mitt vanliga program men la till vadträning och handstående armhävningar. Vaderna får jag träna försiktigt, fan jag har ju inte råd att köpa nya stövlar!
När jag tränat klart så blev det hoppning på Baloubeat, och det kändes väldigt bra! Han har lugnat ner sig och var lugn och fin hela passet. Charmig liten häst! Känns bra att hålla igång, i Oktober kommer Gotsie hem och då ska jag vara i form.
#outfluenser
#snåljåparpåstormarknad
#entrevligfredag
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här