Råttorna är slut i stallet så hon går ut och fångar sork

Ulf Johansson – outfluencer | 10/7 - 2021

Det här är Ronja. En av våra 2 stallkatter. Tekla är mer ett lunchsällskap, lite gullig när hon står utanför fikarummet och inte riktigt hittar hem, men vad fan, hon är ju hur gammal som helst! Hon ska få ha sin sista tid väldigt trygg. Ronja är annorlunda, hon skiter i oss om hon inte har nytta av oss. Och nu när Marianne Loodin inte är hemma och ger henne lite godis så skiter hon i oss människor. Råttorna är slut i stallet så hon går ut och fångar sork och… skulle inte förvåna mig om man skulle mötas av ett halvt uppätet rådjur utanför stalldörren på morgonen. Första gången jag verkligen började älska den här katten var när hon spanade på något byte när jag gick förbi, jag böjde mig ner för att klappa men, utan att släppa blicken på det hon var koncentrerad på tog hon upp en tass och föste undan min hand.. hon är så häftig! Så trots att jag mår illa av att höra ett sorkhuvud krasa mellan hennes tänder så är hon en av mina förebilder, tänk om man kunde vara så dedikerad!
#outfluenser
#thomasomalleyslängdigiväggen

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här