Rev alla hinder men var jävligt nöjd efter! Bockade och pep!

Ulf Johansson – outfluencer | 13/6 - 2022

Tidig morgon för idag var det mitt sista arbetspass på K1 innan sommarbete. Ett otroligt roligt arbete som, fick jag reda på idag, blir förlängt ett år! Jag börjar vecka 30 igen. Ett minne som jag kommer bära med mig är den charmige kladrubeln Gerard som var lite uttråkad och fick hänga på unghästarna när vi hade lite gymnastikhoppning, en serie med fyra räcken som var ca 40-50cm.
Gerard vände upp, spetsade öronen och tog tag i serien, rev alla hinder men var jävligt nöjd efter! bockade och ruskade på huvudet. Han fick gå på 3 ggr till, strike kan man säga, för inte en bom låg kvar efter något av försöken! Men Gerard var lycklig och nöjd med sin insats! Bockade och pep!
Han taktade tillbaka till stallet som en hingst. Det viktigaste var inte hoppningen i det här fallet, det blev en jävligt bra träning för Gerard var lycklig!
Sedan var det dags för återbesök på sjukhuset… operation eller inte… inte!! Jag har gjort mitt jobb och när de såg hur rörligheten blivit så bra i mina armar så sa en i personalen på skoj att sådana som dig opererar vi bara när benet är helt av!
Om 4 veckor kan jag börja rida, men får inte ramla av, så det ska jag låta bli.
Laddade ner en stegräknarapp igår. Skulle ta 10000 steg under dagen, det blev 39100… stannade på Replik och tänkte: var nöjd med det! Det är ju 29100 mer än målet… men vad fan… 900 meter från 40000…
Jag sa till ägaren till Replik att jag kommer tillbaka om en stund, ska bara gå 900 meter till!
Vid Dovas var jag halvvägs och vände, när jag kom till Replik så var det 25 kvar, gick förbi och vände och se där! 40000 steg!
Sedan blev det 16 meter till när jag gick på toa, men vad fan, klapp på axeln Uffe! Fötterna bultar men nu har jag gjort ett dagsverke!
#outfluenser
#vandraren
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här