Lera hagar

Rider, blir dyngsur, rensar avlopp i spolspiltan

Ulf Johansson – outfluencer | 2/1 - 2021

Det här är inte en scen ur någon film som handlar om skyttegravarna i första världskriget, inte heller en scen ur någon katastroffilm om vad som händer efter ett kärnvapenkrig… det här är när jag går för att hämta hästarna!

.

Sedan rider man, blir dyngsur, fixar mat, rensar avlopp i spolspiltan,och när en hel dag gått så sitter man på en pall i fikarummet och värmer sig mot elementet. Bredvid ligger en gammal katt i en korg och sover, man kan förnimma en svag doft av kattmat och kattkiss, men det får vara så, den har bott här i 20 år.
Glamoröst? Som fan! Eller kanske inte, men livskvalité!
Här umgås man och delar sitt livsintresse med folk i åldrarna 10 till 80 och har kul på sin fritid. Jag har tittat på Novemberkåsan och Vindelälvsdraget och tänkt: vilka jävla idioter…
Och det är de, precis som vi! Nyttiga idioter som lägger alla sina pengar och all sin fritid på hojar, hästar och draghundar. Det är enorma pengar som staten sparat in på psykvården och kriminalvården!
Själavård kallas det, man är sin egen hjärnskrynklare… Många skulle kanske tycka att det funkat jävligt dåligt på mig, men det är ingen som märker det, för jag är i stallet hela dagarna och klafsar i leran!
#outfluenser
#novemberkåsan
#vindelälvsdraget

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här