Russviruset har inte släppt!

Ulf Johansson – outfluencer | 1/7 - 2021

Mycket bra hoppträning på morgonen och idag blev det ett ridpass. Jag tog Gotsie på en löptur efter lunch och hon är faktiskt en jävligt bra löpcoach! Springer jag för fort så biter hon efter mig och är jag för långsam så kan det komma ett ben. Håller jag mig vid bogen är hon nöjd, och hon travar på bra! Man får se till att hålla tempot så att inte ortopeden får uppsökas.
Russviruset har tyvärr inte släppt.. varje gång jag tar ut och leder henne så kastar hon sig ner och rullar sig, jag hinner inte reagera, jag hör bara en duns bakom mig och när jag vänder mig om så ligger hon där som en sköldpadda på rygg.. Sandjorden som finns här är skapad av gud fader för att ge hästar ett oigenomträngligt pansarskal mot insekter, och det är ju bra, men för att få henne ren är borsten jag har ett löjligt redskap, jag behöver en biltvätt…
#outfluenser
#russvirusettarfart
Bästa kamerakvinnan Cornelia Holmström

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här