Så slipper du utgå vid fall

Ulf Johansson – outfluencer | 5/9 - 2020
Jag har kurs på Åby gård och en av deltagarna gjorde en avsittning mellan 2 hinder på kanske sämsta tänkbara ställe…  men hon klev upp och körde på igen, stort! Ryttaren ska få förbli anonym men jag tänkte använda händelsen för att ge er råd hur ni ska kunna slippa att utgå vid ett sådant här tillfälle på tävling.

Vi börjar med bild 1: Här är det inga problem, full kontroll över situationen och det är bara att rida vidare på nästa hinder.Bild 2: nu börjar det bli lite jobbigt, man kan nog fortfarande hävda att man inte lämnat hästen, ett litet kuvert till överdomaren kan göra underverk!

Bild 3: Nu är man illa ute.. här får man hoppas på att arrangören har haft svårt att få ihop hinderdomare så att det är någon liten ponnytjej som man kan skälla på och skrämma till att ändra sitt beslut.

Bild 4: här är det kört. Såvida man inte har domare från simförbundet som dömmer, men nedslaget gav för mycket svall så det blir dåliga poäng ändå..

Små tips från dykexperten från förra årets SM. Tyvärr var det för mycket publik runt vattenhindret så jag kunde inte pröva något av ovanstående alternativ.

Vädret växlar som Donald Trumps åsikter.
Sinnestämning: man ser slutet av sommaren, nu är det ner i gruvan tills det blir vår…

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här