Saker som irriterar mig

Ulf Johansson – outfluencer | 27/8 - 2022

Det finns 2 saker som irriterar mig i den här valrörelsen.
Det ena är att folkvalda politiker och ministrar använder twitter och instagram för att gång på gång lägga ut det ena lågvattenmärket efter det andra där man gör grova påhopp mot meningsmotståndare. De borde skämmas in i själen. Vi lever i en tid då näthat och mobbning är ett stort samhällsproblem och så sitter de som vi valt som representanter och förebilder och gör samma sak, utan att behöva stå till svars det… jag blir så jävla arg.. skämmes ta mig fan!
Och det andra är valaffischer, denna kvarleva från en svunnen tid. Hur lämpligt ur miljösynpunkt är det att trycka upp mängder med affischer som inte säger någonting och skräpa ner stan med? Alla budskap är så vattniga så det kunde stå för vilket part som helst!
”För ett äldrevänligt Stockholm ”.. åh fan! Det är det ingen annan som vill?
”Alla ska med när Sverige ställer om.” Ja då kan ju ni börja med att sluta trycka upp totalt meningslösa affischer som ska kastas om någon vecka?
Man kan fortsätta i all oändlighet och det gäller alla partier.
Vänsterpartiet kör en annorlunda affisch, lite Trumpinspirerad men totalt utan budskap.. ”Nooshi 2022”… Oj! Den gav mig en funderare!
Valaffischer fyller ingen som helst funktion i dagen digitala samhälle.
Det irriterar mig, men jag har väl inte hängt med i tiden…
#outfluenser
#smutsigapåhopp
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här