Sällskap i hagen av en… myskox…bebis? Rumpnisse?

Ulf Johansson – outfluencer | 20/11 - 2021

Rianna är på en veckas välbehövlig vila. Mycket har hänt i hennes liv sista halvåret. Importerad från Belgien, väl här i Sverige så har hon utbildats ganska intensivt, vilket hon svarat upp bra på. Men hon är ung och hon behöver få vara ifred ibland, och vad passar väl bättre än att få åka hem till Sanda Equestrian för lite semester!
Hon har också fått sällskap i hagen av en… myskox…bebis?
Eller kanske någon form av får? Hund? Grådvärg? Rumpnisse? Jan Emanuel Johansson? Vete fan, men hon ser ju ut att trivas med sällskapet!
Ska upp och rida henne och Kornelis imorgon, hon har varit iväg i 2 dagar och jag saknar henne. Jag är en blödig fjant, jag vet, men tror inte att det är en egenskap jag ska försöka dämpa.
Jag är den jag är och inget annat.
#outfluenser
#vissahästarfårenattsmälta
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här