Sargad man med nya skador

Ulf Johansson – outfluencer | 23/5 - 2021

Helgkursen i Östersund är färdig och jag har börjat resan hem.
Träningarna har gått bra men jag har råkat ut för ett par skador.
Första skadan kom när jag skulle höja ett hinder, stod på knä och en oöppnad petflaska som balanserade uppe på stödet ramlade ner med korken före och träffade min panna. Jag kanske inte ska gnälla över att att en liten plastflaska träffar pannan men det blev en bula och det var bara tack vare att mitt väderbitna ansikte har lika tjock och seg hud som lädret i farsans bandyportfölj som blodvite inte uppstod! En timme senare var jag på toaletten och tappade telefonen, med kortsidan före, rakt på ovansidan av foten…fy fan vad ont det gjorde..
Tur att den inte åkte ner toalettstolen! tänker ni, men det gör ju inte mindre ont för det!
Tuff dag, en liten plastflaska i pannan och en telefon på foten har gjort att det var en sargad man som satte sig i bilen för att åka mot Stockholm. Men jag får ju åka igenom ett naturskönt Jämtland i den prunkande våren!
Det är verkligen vackert här.
#outfluenser
#arbetsskador

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här