Ser ut som att jag tänker: Helvete!! Jag dör!!

Ulf Johansson – outfluencer | 28/4 - 2021

En bild kan säga olika sanningar beroende på hur noga man iakttar den. Här 2 exempel på mig och Gotsie på vattenhindret i Gärds. På de stora bilderna så ser man fartfyllda actionbilder men när man zoomar in mitt ansikte så ser man något annat.
På den övre ser det ut som att jag tänker: Helvete!! Jag dör!!
Och den undre, lite uppgivet: Fan, jag sket på mig…
Och sådant kan ju hända, det har inte hänt när jag ridit men väl när jag gått banan. En gång på 80-talet, min första riktiga utlandstävling.
Vi var i Lion D’angers. Jag och Bo Österlund gick banan. Bosse med mäthjul och jag gick och pratade för mycket som vanligt. Hade känt mig lite risig i magen och mitt framför slottet i den vackra parken brakade det till i kalsongerna, jag tvärstannade och Bosse tittade konstigt på mig, jag sa: fan… jag sket på mig..
Bosse försökte hålla sig för skratt och sa: du skojar?? Men förstod på min panikslagna min att jag inte gjorde det. Vid ett hinderkomplex längre fram stod en ek som jag sprang bakom och slängde kalsongerna vid. När jag kom galopperande mot hinderkomplexet dagen efter så fick jag en chock, alla åskådare stod runt eken! Tänk om morsan sytt i en namnlapp !? (Varför skulle hon gjort det? Och varför skulle de titta efter?) men vi galopperade vidare. Bosse fick ett stopp på det hindret, och vidhåller fortfarande bestämt att Sir Henry hade reagerat på lukten!
Och ingen i publiken kunde ju ana att den unge svensken med den vackra hästen som flög fram på banan, dagen innan hade lagt en rackabajsare i kallingarna framför slottet och sedan slängt dem bakom en ek!
Tänk vilka trevliga minnen man har med sig sedan förr!
#outfluenser
#närsakerhändervidfeltillfälle

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här