Ser ut som en svensk version av Meat Loaf

Ulf Johansson – outfluencer | 15/10 - 2022

Knappt hemma från Dubai från jobb för att åka vidare till Maldiverna för fotojobb! Så hade det kunnat skrivas av en influencer, men jag är ingen influencer, jag ska till Östersund och jobba,på riktigt.
Läkningen av revbenen har gått med raketfart, skulle suttit upp och ridit igår om jag inte blivit liggande i en rejäl migrän. Skulle ha mjukstartat på G1, han är snäll och småpratar när jag kommer i stallgången så jag antar att han gillar mig.
Nu får premiärturen vänta till måndag. 2 veckor får räcka med att låta smärtan styra mig.
När jag är helt smärtfri måste jag komma igång med min fysträning igen. Skadorna har ju gått i varandra och under den tiden så har min kropp förfallit totalt, ser ut som en svensk version av Meat Loaf.
Taxichauffören som hämtade upp mig vid 07.00 var en rolig filur!
Lite halvsovande så klev man in i taxin med en tanke att kanske sova lite på vägen, men han hade haft sin elbil i 2 dagar. Så entusiastiskt började han föreläsa om elbilens alla fördelar, för att sedan, via Volvo, komma in på kineser och världspolitik! När jag klev ur så kom han ur bilen och jag fick lova att titta på elbil på måndag, du sparar pengar och räddar världen!
Oj! Tänkte jag, är det så lätt att rädda världen så kanske man ska ta en titt på elbilar på måndag?
Viveca Steens tredje del av Åremorden är inköpt så flygresan kommer gå fort.
#outfluenser
#påbananigen
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här