Shortspremiär i -5 och isande vind – friskus eller idiot?

Ulf Johansson – outfluencer | 20/3 - 2021

Läste att det spekuleras i att här i Norden så har många en neandertalargen som gör att man klarar Corona bättre. Den har jag, det är jag säker på! Man behöver bara följa mina släktled bakåt för att vara säker på det, dessutom är jag ju något av en expert på att göra ogenomtänkta och korkade saker. Min gen är inte så stark som på dem som demonstrerar mot restriktionerna och påstår att pandemin är en bluff, men de har väl kanske en homosapiensgen bland sina dominerande neandertalargener?
I morse gjorde min gen sig påmind. Jag skulle ut och springa och tittade ut. Strålande sol! Det får bli shortspremiär! Väl nere på gatan så insåg jag mitt misstag.. Säkert -5 och isande vind.. men jag tänkte att det är väl fan bara att bita ihop, jag springer mig varm! När jag var längst bort i Tantolunden så kände jag inte knäna, då hörde jag ett påbyltat par som jag mötte säga: kortbyxor! Vilken friskus! Jag log mot dem och tänkte: säg vad ni tänker istället, vilken idiot!
I backarna på hemvägen så började faktiskt värmen komma igång i kroppen, gjorde lite styrkeövningar på Zinkensdamms löparbanor bredvid den välbesökta i isplanen.
Om man skulle hämta skridskorna och köra lite?
En dum tanke där min gen gjorde sig påmind igen.
Jag är ju så jävla dålig på skridskor och här fanns ju ingen sarg att hålla sig i. Den sargen som fanns var ju bara 20 cm hög! Om man håller i den så är det ju redan försent… fallet är ju ett faktum då.
Jag sprang vidare hemåt och gjorde mig klar för att åka till stallet. Jag hoppas att min neandertalargen inte gör sig påmind något mer idag. Den är jävligt jobbig att leva med.
Vädret är kallt, mina knäskålar är fortfarande bedövade.
#outfluenser
#arvsmassafrångrottfolk

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här