Ska träna soldater

Ulf Johansson – outfluencer | 22/4 - 2022

Klev upp tidigt för att hinna ta en kaffe i morgonsolen under Bysistorgets blommande körsbärsträd. Idag var första dagen på mitt nya jobb!
Jag ska jobba på K1, vissa förmiddagar, där jag ska träna beridare och beridarsoldater då de utbildar och förbereder de unga hästarna inför aktiv tjänst i högvakten! Det ska bli riktigt roligt! Efter det åkte jag och hoppade Rianna som var väldigt fin. Hoppade Gotsie igår för Sylve och hon kändes riktigt fin.
Typiskt ett sådant här läge när man tycker att man har flyt, och så kommer något skit, men det får man ta då.
Lite roligt är att försvarsmakten tagit in en konsult som hade omdömet:auktoritetsproblem, när jag gjorde värnplikten!
Men det var länge sedan, jag ifrågasatte vad jag tyckte var dumheter, har blivit äldre och klokare nu. Tror jag.
#outfluenser
#ifosterlandetstjänst
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här