Skevheten är borta!

Ulf Johansson – outfluencer | 7/4 - 2021

Säsongen närmar sig och jag känner och klämmer på Gotsie för att se att allt är ok. Jag har slagits av en sak som har förändrats på sista halvåret. När hon kom som 2,5-åring så var hon väldigt skev i korset, något som har funnits kvar genom åren och som jag varit lite orolig för att det ska med tiden ge skador pga snedbelastning. Men 2019 så gick hon full säsong och var fräsch hela vägen. Övre bilden är från Strömsholmstävlingarna och där ser man tydligt ju skev hon är och hur olika musklad hon är på vänster och höger sida.
Under vintern har jag stretchat efter ett visst mönster och masserat, utöver de förändringar jag gjort ridmässigt med mycket övergångar och travhoppning. Min veterinär har checkat av henne regelbundet och resultatet är den undre bilden!
Jag trodde inte att man kunde förändra en sådan stor skevhet, men hon är faktiskt i stort sett jämn!
I hoppningen känner jag skillnad och det ska bli spännande att se hur hon är i terrängen nästa vecka!
#outfluenser
#extrememakeover

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här