Skruvar mig i sprången – nya övningar ska räta ut mig

Ulf Johansson – outfluencer | 19/2 - 2021

Såg på bilder från träningen att jag skruvar mig i sprången och lägger över vikten på vänster sida, jag såg det tydligt när jag fick en bild framifrån. Jag åkte ner till Peter på slagskeppet för att höra vad han trodde och han gjorde ett test på mig med olika övningar. Vi kom fram till att jag snedbelastar höger fot pga min Hallux valgus vilket gjort höger ben lite mindre rörligt och att mitt axelparti och måste bli mer rörligt. Så då var det nya övningar med gummiband för att skapa en balans mellan benen och styrka i fotleder+rörlighet i axelpartiet. Det blir ett dagligt komplement till min fysträning som förhoppningsvis ska hjälpa till att räta ut mig över hinder. Ni ser! Man kan alltid hitta nya detaljer att peta med! Vi får se om det går att lära en gammal hund att sitta!
#outfluenser
#tränabortolater

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här